Centrala Nacka

Närhet och naturbant

4 februari

Kommande v 6

avatar

Sara Axén

Lämna en kommentar

Hej!

Sara heter jag som uppdaterar våra inlägg här på bloggen nu. Jag har arbetat som arbetsledare på projektet här i Nacka sen våren 2019.

11

Är mycket ute och springer här på området och hoppas kunna ge er en bra bild av vad vi producerar och vad vi har för kommande arbeten.

Är ni mer nyfikna på våra dagliga arbeten är ni välkomna att följa vårt instagram-konto där jag ibland lägger upp videoklipp och inlägg från vår vardag här på projektet.

Skärmklipp

Vi heter Skanska_stockholm_71350 på Instagram.

(går även att klicka på ikonen nedan)

instagram

Väl mött! /Sara

ScN Planeringsunderlag info 2020

På Vikdalsvägen intill Nacka Forum område 3 fortsätter arbetet med att färdigställa den nya gång och cykelbanan. Vi är nu igång med plattsättning på gång och cykelbanan också. Etappen klar i Juni 2021.

2

I Vikdalsvägens södra ände fortsätter schakt intill rondellen nära busstorget. Arbetet med schakten är uppdelad i etapper och beräknas klart inom en månad. Inga nattjobb planerade följande vecka. Hela etappen klar i Juni 2021.

1

I område 1 längsmed Värmdövägen fortsätter schakt för kommande eldragning.

3

VA-arbetet i Lillängskorsets norra ände område 4 fortsätter. Nästa vecka fortsätter vi med läggning och återfyll av vattenledning i segjärn. Klart i Februari 2021.

4

Lämna en kommentar

(Obligatorisk)

(Obligatorisk, publiceras ej)